Program Bacaan Yassin & Doa Selamat – 9 Jan 2023

Artikel oleh Puan Jaslina Ja'apar

Urusetia

Diterbitkan oleh Raja Muhammad Fariz

Webmaster & JK Promosi UTM CDex

Pada 9 Januari 2023, Pusat Pemajuan Pembelajaran Digital dan Fleksibel (UTM CDex) dengan kerjasama Kelab KAPELLA telah mengadakan Progam Bacaan Yassin dan Tahlil yang diadakan khusus buat Abang kepada Prof. Madya Ir Dr. Hayati binti Abdullah yang telah kembali ke rahmatullah pada 8 Januari 2023. Pihak UTM CDex mendoakan semoga Allahyarham ditempatkan dalam kalangan para solihin.

Selain mengadakan bacaan yasin dan tahlil, telah diadakan juga Bacaan Doa Selamat untuk Encik Raja Muhammad Fariz bin Raja Rohaizat Shah yang akan mengerjakan umrah bermula pada 15 Januari 2023. Pihak UTM CDex mendoakan semoga beliau dipermudahakan urusan dan diberikan kesihatan yang terbaik ketika mengerjakan ibadah umrah.

Program ini telah dipimpin oleh Encik Mohd Reduan bin Md Ariff. UTM CDex merakamkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah turut serta dalam program ini.

Related Articles

Related
Taklimat Mata CPD Baharu UTM Untuk Staf UTM CDex

Taklimat Mata CPD Baharu UTM Untuk Staf UTM CDex

UrusetiaPenolong PendaftarWebmaster UTM CDexUniversiti Teknologi Malaysia (UTM) melalui Pusat Pembangunan Bakat dan Kepimpinan (CTLD) telah melaksanakan kaedah Pelaksanaan Latihan Berasaskan Kompetensi bagi permohonan kursus/latihan kepada staf Akademik dan...

read more
SAMBUTAN HARI RAYA PERINGKAT JTNCAA

SAMBUTAN HARI RAYA PERINGKAT JTNCAA

Penerbit RancanganPenolong Pendaftar KananWebmaster UTM CDexMajlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2023, peringkat Jabatan Timbalan Naib Canselor (Akademik &n Antarabangsa) (JTNCAA) telah berlangsung di Bangunan Ibnu Sina, Universiti Teknologi Malaysia Johor Bahru....

read more
Raja Fareez
Author: Raja Fareez